Integrerad kommunikation – i praktiken

Vi tror passionerat att all kommunikation ska vara integrerad. Som del i denna övertygelse har vår kommunikationsstrateg Ulf Lesley skrivit, oss veterligen, Sveriges enda bok om integrerad kommunikation: ”Integrerad kommunikation – i praktiken”. Boken är utgiven på Liber förlag.

Boken ”Integrerad kommunikation – i praktiken” ger en översikt över vad integrerad kommunikation är och utvecklar den teori som idag finns inom området. Med hjälp av typiska problem som informatörer och kommunikatörer ofta ställs inför, visar boken hur integrerad kommunikation blir implementerad i den dagliga verkligheten. Praktiska råd, testade i verkligheten, ger dig möjlighet att nå fram till en integrerad kommunikation. Samma budskap i alla kanaler samtidigt, vare sig det är event, PR, reklam eller sälj, ger helt enkelt mer kommunikation för pengarna.Boken används som kurslitteratur på IHM och Berghs School of Communication, där Ulf också är kursansvarig för utbildningen i Integrerad kommunikation.

Sagt om boken

”Din bok om integrerad kommunikation hade precis det jag saknat: bra praktiska exempel, många vilka man kan känna igen sig i, som är teoretiskt väl underbyggda”
Christian Christensen

”Integrerad kommunikation – i praktiken visar på ett uttryckligt och inspirerande vis hur man kan få integrerad kommunikation att fungera i realiteten”.
Event & Expo

”…en praktisk guide…ger många goda råd och tips…”
JKL Agenda

”Boktips”
Ottoboni Group

”Måsteläsning!”
Aktuell Grafisk Information