Fakturera utan F-skatt hos Unify

Fakturera utan F-skatt

Hos oss på Unify är det enkelt att fakturera utan f-skatt som privatperson, vi sköter din moms, skatter och avgifter. Vi ser även till att alla avgifter betalas i tid. Du får din lön utbetald skattad och klar, vi skickar så klart in alla uppgifter till skatteverket för din egendeklaration.

Så här enkelt kan du fakturera utan f-skatt

Hos Unify har vi gjort det såhär enkelt för dig som privatperson att fakturera utan f-skatt!

  1. Logga in via Bank ID
  2. Fyll i dina uppgifter
  3. Skapa faktura & välj mottagare
  4. Skicka fakturan
  5. Du får lönen utbetald skattad & klar när fakturan är betald

Så enkelt är det! Kom igång och fakturera utan f-skatt idag!

Vad innebär F-skatt?

F-skatt står för företagsskatt vilket alla företag i Sverige måste ha enligt lag. Ditt företag måste kunna intyga att F skatt betalas och det görs genom att ha en F-skattsedel vilket är detsamma som F-skattebevis. Detta ska finnas registrerat hos Skatteverket. Om du vill veta mer om f-skatt kan du besöka skatteverkets hemsida.

Varför Unify?

Vill du prova din affärsidé? Att starta eget företag kan vara svårt och kännas krångligt, inte minst med allt pappersarbete som tillkommer. Som egenanställd arbetar du endast på dina villkor, du gör det du är bra på och bestämmer dina arbetstider själv. Vi som arbetsgivare finns här för dig så att du tryggt kan utföra dina uppdrag medans vi ansvarar för resten. Vi tillhandahåller F skattsedel vilket betyder att det enda du behöver göra är att genomföra dina uppdrag och fakturera genom oss. Du kan då fakturera utan egen f-skatt.

Genom att välja oss på Unify gör du det enklare för dig själv, du som privatperson kan smidigt fakturera utan F skatt. Vi har en lägre avgift än de flesta andra aktörer på marknaden. Om du vill så har vi en tjänst där du får dina pengar på kontot inom 24h. Detta är några av våra fördelar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *